Tuesday, April 20, 2010

i'm Mrs now:)




alhamdulillah, i'm married now,,, almost 2 months i'm become Mrs to Mr Syazwan, hehehe,,, it such a longgg time since i'm updating diz blog kn,,, nk cerita psl kawen rasenye dh basi kot,, hurm, gmbr kawen pon x siap lg, ntah kurun brape nk siap i ponn x tau,,, nk tg majlis kat sblh pihak lelaki kot,,, haih:( mmg agak t'kilan sbb x dpt nk citer psl prep wedding kat blog ni sbb t'lampau busy sgt mase nk kawen ari tue & xde tenet, byk citer & kelemahan disebalik wedding ari tue,,,yelah, manusia x perfect kn, mesti ade mende yg kureng sket & mls i nk pikir sbb dh b'laku pon,,, let bygone be bygone ya tp, xper, most importantly, majlis b'jalan ngan lancar & i dpt disatukan ngan pengarang jantung pujaan hatiku, hehehe:)
mcm x caye dh kawen, esp bile cume jd husband & wife time weekend je, terasa cam bujang plak bile weekdays,,, ape pun, thanks 4 those who can make it during my big day, shark, mus, cybe, eky, akem, yb & isteri dll i'm really appreciate it, thank u sooo much:) yg x dpt dtg tu it's ok, i understand, yg penting korg doakan lh our marriage will last forever ya,, yg nk dtg kenduri sblh pihak lelaki bln 6 ni di jitra, bg tau i yek,,, sgt dialu-alukan,,,, ok lh, smp cni dlulah, nnt kalo gmbr dr official phothographer dh dpt
, i upload okeh:)

3 comments:

debu86 said...

Assalamualaikum
Tahniah odet. Moga bahagia hingga ke akhirnya

...kudambahagia... said...

odet..hope xtrlewat lg nk ucap..tahniah ye..moga bahagia hingga ke syurga-Nya

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment